پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان

تهران زرد شد+ جزئیات

تهران زرد شد+ جزئیات فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران، وضعیت کرونایی تهران را زرد اعلام کرد و گفت: در این شرایط دو سوم کارکنان دستگاه‌ها و نهاد‌ها باید در محل کار خود حضور پیدا کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۲۰ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 09
کد خبر: ۷۳۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران افزود: دورکاری کارکنان گروه بیماران پرخطر ۱۵ گانه مانند بیماران قلبی و عروقی، دیابتی و افراد بالای ۶۰ سال همچنان ادامه دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: برگزاری مراسم آیینی و مذهبی مانند نماز جمعه کماکان تعطیل است و برپایی اجتماعات بیشتر از ۳۰ نفر در فضا‌های سرپوشیده همچنان در شهر‌ها با وضعیت زرد محدودیت دارد.

 

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران ادامه داد: خروج از شهر‌ها با وضعیت زرد مانند تهران بلامانع است، ولی ورود به شهر‌های نارنجی و قرمز ممنوعیت دارد.

 

زالی تاکید کرد: ممنوعیت تردد خودرو‌ها از ۹ شب تا چهار صبح در شهر‌های با وضعیت زرد ادامه دارد و همچنین بخش‌های حضوری مدارس، دانشگاه و حوزه‌های علمیه کماکان تعطیل است.

 

وی یادآور شد: در شرایط زرد محدودیت‌های کرونایی مانند بسته بودن مشاغل گروه چهار، ورزش‌های سالنی و پُربرخورد کماکان ادامه پیدا می‌کند.

 

حسین قاسمی دبیر کمیته امنیتی اجتماعی انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا صبح امروز از تغییر وضعیت تهران و ۲۱۲ شهر دیگر به رنگ زرد خبر داد و گفت: ۶ شهرستان قرمز در کشور وجود دارد که همه آن‌ها در استان مازندران است. شهرستان‌های آمل، ساری، نکا، رامسر، بهشهر و محمودآباد در وضعیت قرمز قرار دارند.

 

وی اضافه کرد: ۲۳ شهر نارنجی داریم که ۱۸ شهر آن مربوط به استان مازندران است. وضعیت سه استان شمالی کشور مازندران، گلستان و گیلان نارنجی است و این سه استان در اولویت ممنوعیت قرار دارد.
منبع:ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار